Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Gedragsdeskundige

Redactie EeldeOnline.nl

De redactie van EeldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Eelde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Gedragsdeskundige in Eelde? Matchpartner is dan naar jou op zoek. De vacature van Gedragsdeskundige is beschikbaar per 29-05-2024 tot en met 28-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van WO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Gedragsdeskundige
Branche Gezondheidszorg/Welzijn
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau WO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 4000 – 7000
Uren p/w 8 – 31
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Gedragsdeskundige? Je kunt contact opnemen met Maarten de Haan Maarten de Haan op het telefoonnummer 06-11308437 of per e-mail via maarten@matchpartner.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures eelde
  2. Gedragsdeskundige Matchpartner 29-05-2024

Andere vacatures