Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Technisch Werkvoorbereider

Redactie EeldeOnline.nl

De redactie van EeldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Eelde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Technisch Werkvoorbereider in Eelde? Eminent Groep is dan naar jou op zoek. De vacature van Technisch Werkvoorbereider is beschikbaar per 03-05-2024 tot en met 02-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Technisch Werkvoorbereider
Branche Overig
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Technisch Werkvoorbereider? Je kunt contact opnemen met Niels van den Bosch op het telefoonnummer 06 - 43 21 85 06 of per e-mail via n.vandenbosch@eminentgroep.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures eelde
  2. Technisch Werkvoorbereider Eminent Groep 03-05-2024

Andere vacatures